FRANZ

Lester Cockney 3

25,08  (188,97 kn)

348 na zalihi

Uštedite 10%

Ovu knjigu možete kupiti povoljnije
u paketu naših najnovijih izdanja.

Treća knjiga sadrži tri nastavka:
RASCJEP,
OREGONSKI PUT i
ZAVRŠNI UDARAC,
te kratku LJUBAVNU IZJAVU.

148 stranica, tvrdi uvez

Posljednja tri nastavka nacrtana su s velikim vremenskim razmakom, prvi krajem osamdesetih i početkom devedesetih, a drugi i treći objavljeni su tek 2005., dvije godine nakon Franzove smrti. Između njih je nacrtao dvije priče o Lesterovoj mladosti koje ćete pronaći u četvrtoj knjizi.

RASCJEP

Napravivši puni krug, Lester svraća u rodnu Irsku, u Gap of Dunloe, gdje ga dočekuje pismo koje otvara neka davno zaboravljena pitanja i nagovještava postojanje izgubljenog blaga. Trag vodi do slikovitih španjolskih obala i sukoba s okrutnom bandom. Povratak u Indiju prilika je da se neke stare veze pokrpaju ili obnove, dok je druge sve teže sačuvati.

OREGONSKI PUT

Prilika za dobru zaradu i nove pustolovine odvodi nas u divlja prostranstva Novoga svijeta, kojim vlada neumoljiva žudnja – za napretkom, bogaćenjem ili tek novim domom. Prateći krdo indijskih zebua u njihovu novu domovinu, Lester i društvo sukobljavaju se s bezobzirnim lokalnim moćnikom. Dok pokušavaju izbjeći vješala ili robiju, usput sklapaju nepredviđena savezništva.

ZAVRŠNI UDARAC

Suočen s neizbježnim promjenama u svojem životu, Lester odlučuje promijeniti cilj putovanja ali biva uvučen u sukob između novih doseljenika i onih koji se već smatraju starosjediocima. Međutim, i jedni i drugi često zaboravljaju da ih iz daljine promatraju oči pravih domorodaca. Jedna kriva procjena dovest će do kobnih posljedica ali i susreta s neobičnim Belgijcem i njegovom indijanskom ženom.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 21,60 × 1,45 × 29,10 cm