FRANZ – VERNAL

Jugurta 4 -10%

22,57  (170,05 kn)

333 na zalihi

Četvrta knjiga sadrži tri nastavka:

  • Makunda
  • Vatra uspomena
  • Marsijini gladijatori

148 stranica, tvrdi uvez

U nastavcima nacrtanima sredinom osamdesetih nastavljamo s pričom započetom u trećoj knjizi, a zatim se polako udaljavamo od afričkih obala i zalazimo dublje u unutrašnjost Crnog kontinenta.

Ova knjiga sadrži tri nastavka:

MAKUNDA

U opkoljenom Uabi Šibeliju, Vrač Velika Zebra koristi se dvorskim spletkama i svojom tajnom agenticom, ropkinjom Rijelom, kako bi vratio vlast izgubljenu u narodnom ustanku. Uz pomoć crne magije i zarobljene Vanije to će mu gotovo i uspjeti, sve dok se ne umiješa ratnica Diola, tajno zaljubljena u stranog vojskovođu, i ne omogući Makundi priliku za osvetu.

VATRA USPOMENA

Daleko od rata, naši junaci preispituju svoj odnos. Otevši čarobni stijeg s amuletima kirdijskih plemena, ratnica Diola preuzima ulogu velike čarobnice, no svoju novu moć okreće protiv Vanije i Jugurte kako bi ih zauvijek razdvojila. Naši junaci morat će otići na fantastično putovanje kroz snove na kojem će se suočiti sa svojim sumnjama i strahovima.

MARSIJINI GLADIJATORI

Afrika krije mnogo toga, pa zašto ne bi krila i izgubljenu rimsku koloniju? Ekspedicija poslana u potragu za izvorom Nila odlučila je porobiti domoroce i utemeljiti grad neovisan o Rimu. Kako bi Vaniju oslobodio iz kandži ekscentričnog vladara, umjetničke duše posvećene slikarstvu i krvavim predstavama u areni, Jugurta sklapa savez s gladijatorskom družinom.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 21,60 × 1,44 × 29,10 cm